Happy Hours
Cristina si Cosmin

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Secretarul de Stat Raed Arafat a venit ieri în Dâmbovița într-o vizită de lucru
02.03.2017, 8:40 am

Secretarul de Stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a efectuat ieri o vizită de lucru în Județul Dâmbovița pentru a observa și analiza stadiul lucrărilor realizate de Consiliul Județean Dâmbovița în cadrul Proiectului „Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Dâmbovița”, centru a cărui recepție a fost realizată luna trecută.

Obiectivul de investiții este amplasat pe terenul fostei unități militare de la gară și are o valoare de peste 4,3 mil lei. Consiliul Județean Dâmbovița a desfășurat lucrările de construcție și amenajare a Centrului ISU, urmând ca dotarea obiectivului să fie făcută de MAI.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, a spus că prin hotărâre de consiliu judeţean s-a aprobat recent revenirea în proprietatea statului a clădirii care va găzdui centrul de coordonare ISU.

La finalul vizitei, Secretarul de stat Raed Arafat a declarat că mai există câteva probleme de rezolvat, dar pentru acestea sunt soluţii, astfel încât, în următoarele luni, centrul ar putea intra in functiune.

După sediul ISU, oficialul Ministerului Afacerilor Interne a vizitat Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Târgoviște și Serviciul Județean de Ambulanță Dâmbovița.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE