Happy Hours
Cristina si Cosmin

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Oprea : "Am demisionat din funcția de secretar general al PSD Dâmbovița după o lungă analiză"
14.03.2017, 9:47 am

Tensiuni în cadrul PSD Dâmbovița, dar și mister cu privire la demisia secretarului general al organizației dâmbovițene, Alexandru Oprea, totodată președinte al Consiliului Județean Dâmbovița. Acesta și-a anunțat sâmbătă demisia din funcția de secretar general al organizației județene, dar rămâne membru al partidului, informează AGERPRES.

Liderul politic nu a vrut să comenteze demisia sa, anunțată sâmbătă, dar a precizat pentru RADIO MINISAT că această hotărâre vine după o analiză din ultima perioadă.

La fel de tăcuți cu privire la demisia lui Alexandru Oprea sunt și liderii social-democrați dâmbovițeni.

Constantin Ana, primar al stațiunii Pucioasa și, totodată, un lider PSD, din noul val, a declarat că decizia lui Oprea nu poate fi comentată decât de acesta, cât și de președintele PSD Dâmbovița.

Senatorul dâmbovițean nu a putut fi contactat astăzi, iar liderul Constantin Ana a declarat pentru RADIO MINISAT decât că ,,aspectul trebuie dezbătut la vârf, iar rufele murdare se spală în familie”.

Liderul, Constantin Ana, se declară totodată mâhnit de jignirile din ultima vreme, de acuzele aduse, în general, PSD-ului, precum și de eticheta de neo-comunism.

Constantin Ana de declară, totodată, optimist cu privire la viitorul partidului pentru că există numeroase proiecte de calitate, iar liderii social-democrați muncesc la aplicarea acestora.

Menționăm că, Alexandru Oprea, a candidat anul trecut pentru funcția de senator de pe listele PSD. Acesta a devenit președinte al Consiliului Județean Dâmbovița după ce Adrian Țuțuianu, care deținea această funcție, a fost ales senator.

Cu privire la eticheta de comunism să amintim că, săptămâna trecută, în cadrul unui eveniment cultural prilejuit de 8 Martie, Alexandru Oprea a fost apelat cu termenul de ,,tovăraș” de un spectator. Oprea a mulțumit și a ținut să precizeze că, uneori, și tovărășia e bună. După ce a oferit flori artistei de pe scenă, Alexandru Oprea, a părăsit în grabă sala teatrului târgoviștean.

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE