Happy Hours
Cristina si Cosmin

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Rezultatele finale ale simulărilor din această săptămână, la sfârșitul lunii
14.03.2017, 9:57 am

Elevii de clasa a VIII-a și cei ai claselor a XI-a și a XII-a susțin în această perioadă simularea evaluării naționale și a probelor scrise ale examenului de bacalaureat.

Disciplinele la care se organizează simularea evaluării naţionale pentru elevii clasei a VIII-a în anul şcolar 2016-2017 sunt: limba şi literatura română, limba şi literatura maternă (pentru elevii aparţinând minorităţilor naţionale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă) și matematică.

Cei mai mulți liceeni dâmbovițeni au optat la a treia probă pentru bacalaureat pentru susținerea probelor la geografie și biologie.

Rezultatele urmează să fie afișate în data de 31 martie.

Notele nu vor fi trecute în catalog decât la solicitarea elevilor care obțin rezultate foarte bune.

Rezultatele au o valoare de prognoză a notelor la examenele din vară, dar și pentru realizarea unor planuri remediale în cazul în care rezultatele nu sunt foarte bune.

Deși nu este un examen propriu-zis, elevii nu au voie cu telefoane mobile în sălile de examinare la simulări. Cei care nu respectă aceste reguli sau sunt prinși cu copiuțe sunt eliminați de la probe chiar dacă este vorba de simulări.

Dacă aceste reguli vor fi încălcate și în vară, liceenii nu au mai voie să se înscrie la două sesiuni de bacalaureat, a declarat pentru RADIO MINISAT, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Dâmbovița, Inspector Valentin Stancu.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE