Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Prințul Charles ajunge vineri în Dâmbovița
29.03.2017, 10:15 am

 Vizita importantă în acest sfârșit de săptămână în județul Dâmbovița. Prințul Charles al Marii Britanii este așteptat la Școala Vizurești, comuna Ciocănești, Căsuța Culturală Vizurești și Dispensarul uman, vineri începând cu ora 14.00. Va fi însoțit de Paul Brummell,  ambasadorul Marii Britanii la București. Informația a fost confirmată pentru Radio Minisat de Nilă Ion, directorul Liceului Tehnologic Tărtășești totodată și membru fondator al grupului de inițiativă de la Asociația din Vizurești

 Moştenitorul Coroanei Regale Britanice începe astăzi o vizită oficială în România. Conform programului, în jurul orei 15.00, Prinţul Charles va depune o coroană de flori la Mausoleul Eroului Necunoscut din Parcul Carol, urmând ca la ora 17.00 să fie primit la Palatul Cotroceni de preşedintele Klaus Iohannis. 
De altfel, Președintele Klaus Iohannis îl va decora cu Ordinul Naţional „Steaua României” în Grad de Mare Cruce.

 Totodată Prinţul Charles se va întâlni şi cu premierul Sorin Grindeanu, dar şi cu reprezentanţii unor organizaţii care activează în diferite domenii şi care fac legătura între ţara noastră şi Marea Britanie.

 Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, a declarat pentru Agerpres că vizita Prințului Charles, un mare prieten și admirator al României, reprezintă celebrarea forței legăturilor dintre cele două țări.

 Potrivit Administraţiei prezidenţiale, discuţiile vor viza dezvoltarea şi aprofundarea relaţiei de Parteneriat Strategic dintre România şi Marea Britanie, inclusiv în domeniul securităţii, evoluţia relaţiilor dintre cele două ţări în perspectiva Brexit, cu accent pe situaţia comunităţii româneşti din Marea Britanie, precum şi amplă activitate caritabilă desfăşurată în România de Prinţul de Wales.
› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE