Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Apă oprită, mâine, la Moreni. Se fac lucrări și în Târgoviște
29.03.2017, 4:42 pm

Compania de Apa Targoviste-Dambovita anunta intreruperea furnizarii apei potabile in municipiul Moreni, in data de 30.03.2017 intre orele 08:00 - 20:00, din cauza unor avarii la reteaua de distributie. 
Vor fi afectate strazile: A.I. Cuza, Unirii, Flacara, Muzeului, Biruintei, Gloriei, Tudor Vladimirescu, Nicolae Iorga, Teilor, Porumbeilor, Bucegi, 1907, Toamnei, Independentei, Targovistei, Sirius, Trandafirilor, Uzinei, Uranus, Strandului, Luceafarului, Pascov, Pietris, Sondelor, Codrului, Islazului. 

Reluarea alimentarii cu apa se va face conform procedurilor legale. 
Inainte de reluarea distributiei vor fi prelevate probe de apa care vor fi analizate, pentru asigurarea gradului de potabilitate a acesteia, in conformitate cu reglementarile in vigoare. 

Se recomanda a nu se folosi apa in scop potabil imediat dupa pornire, pana la limpezire. 
Preventiv, pana la primirea buletinului cu analize microbiologice (cca. 72 de ore), va recomandam sa fierbeti apa utilizata in scop potabil timp de 10 minute. 

Locuitorii sunt rugati sa creeze rezerve pentru asigurarea consumului propriu de apa potabila. 


Compania de Apa Targoviste-Dambovita va informeaza ca in perioada 27.03.2017 - 30.04.2017 se executa operatia de schimbare a bransamentelor consumatorilor alimentati din statia de hidrofor PT2 Micro VIII - Targoviste (agenti economici si blocurile: 1; 2; 3; 8; 24; 25; G1; N1; N2; N3; R1; R2; R3; J1; J2; J3; J4; J5; O1; O2; O3; O4; K1; K2; K3; K4; KB1; KB2; OB1; OB2; P1; P2; P3; 23UJCM; 12ICMD; 8IND; 9IND; 12IPJ), de pe reteaua veche de alimentare cu apa potabila pe noua retea realizata pe CL3.

Se vor executa urmatoarele operatii:

  • spalarea conductelor noi si purjare;
  • dezinfectia conductelor noi cu solutie de hipoclorit si purjare;
  • se vor recolta probe chimice si biologice (al caror rezultat dureaza 72 de ore);
  • daca probele biologice confirma ca apa este potabila, se trece la racordarea graduala a consumatorilor in perioada mentionata;
  • Consumatorii vor fi instiintati prin anunturi cu 48 de ore inainte ca se vor executa operatiile de debransare de la reteaua veche si rebransare la reteaua noua;
  • se vor recolta probe chimice si biologice de la consumatorii nou racordati, urmand ca acestia sa fie instiintati prin afise in momentul in care probele biologice sunt conforme, deci apa este potabila.

In vederea preintampinarii punerii in pericol a sanatatii populatiei precum si pentru mentinerea unui nivel satisfacator de sanitatie a locuintelor, se va furniza apa necesara in perioada schimbarii bransamentelor, cu urmatoarele restrictii:

  • Se interzice consumul apei in scop potabil;
  • Se interzice consumul apei pentru spalarea alimentelor;
  • Se interzice utilizarea apei pentru igiena personala.

Vom recomanda sa nu se foloseasca apa in scop potabil imediat dupa reluarea furnizarii acesteia. Preventiv, pana la primirea buletinului de analiza microbiologica (cca. 72 ore) vom recomanda fierberea apei utilizata in gospodarie, urmand sa distribuim afise cand avem confirmarea ca apa este potabila.

 
 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE