Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

2 aprilie - Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului
03.04.2017, 4:03 pm

Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului (World Autism Awareness Day) este marcată anual la nivel mondial la 2 aprilie, cu scopul de a dinamiza eforturile mondiale de promovare a unei mai bune înțelegeri a autismului și de a crește nivelul de informare a publicului larg privind nevoile speciale ale persoanelor cu autism și ale familiilor acestora.

În cadrul campaniei internaționale ''Light It Up Blue'' aproximativ 10.000 de clădiri din întreaga lume sunt iluminate, în fiecare an, în albastru, purtând mesajul persoanelor cu autism. Și clădirea Primăriei Municipiului Târgoviște a fost iluminată aseară în albastru pentru marcarea acestei zile.

Astăzi, între orele 9.00 și 13.00, Centrul de zi pentru copii cu autism si sindrom Down ,,Sfânta Maria” din cadrul Direcției de Asistență Socială Târgoviște a marcat Ziua Internațională de Conștientizare a Autismului pe Platoul Prefecturii din Târgovişte prin eliberarea baloanelor albastre, simbolul autismului, și printr-o expoziție cu vânzare în scop caritabil de obiecte handmade.› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE