Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

„Salvează o viață alături de jandarmii dâmbovițeni! Donează sânge!”
03.04.2017, 4:40 pm

Astăzi, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa a debutat campania de sensibilizare a cetățenilor cu privire la importanța donării de sânge cu motto-ul „Salvează o viață alături de jandarmii dâmbovițeni! Donează sânge!”

Peste 30 de voluntari au donat sânge, fiind sprijiniţi de personal medical specializat, prin acest gest jandarmii dâmboviţeni încercând să determine cât mai multe persoane să ia atitudine şi să conştientizeze că prin sângele donat pot salva viețile mai multor oameni aflați în suferinţă.

Acţiunea inițiată de Jandarmeria Dâmbovița în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Dâmbovița se desfăşoară în perioada 3 – 7 aprilie a.c., în contextul rezolvării crizei acute de sânge de la nivel local, precum și cu ocazia sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române și a Zilei Mondiale a Sănătății (7 aprilie).

Informaţii suplimentare:

În perioada 15 – 29 martie a.c. la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa s-a desfășurat o campanie internă de recrutare a jandarmilor doritori să doneze sânge în mod voluntar.

Pe listele de donatori voluntari de sânge s-au înscris peste 100 de jandarmi care în perioada 3 -7 aprilie a.c. vor participa la campania de sensibilizare a populației.

Acţiunea face parte din cadrul campaniei interne „Salvează o viață! Donează sânge!”.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE