Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Drum cu 4 benzi pe A1 Târgoviște-București, în zona Titu, promite Ministrul Transporturilor
07.04.2017, 5:45 pm

Ministrul Transporturilor, Răzvan-Alexandru Cuc s-a aflat astăzi într-o vizită de lucru în județul Dâmbovița. În atenția ministerului, se află drumul rutier Titu-Bâldana, dar și lărgirea la patru benzi Târgoviște-București,de la Târgoviște Titu!
Vizita ministerială a cuprins verificarea podului de la Viișoara, dar și o deplasare la Titu.
Ministrul Transporturilor, Răzvan-Alexandru Cuc, a anunțat și termene în ceea ce privește finanțarea acordată de la minister, finele lui aprilie, respectiv iulie.

Astfel, până la finele acestei luni se va revizui documentația privind lărgirea la patru de la două benzi a drumului Târgoviște-București, în zona Titu. Semnalele de la Ministerul Transporturilor sunt pozitive, a declarat pentru RADIO MINISAT, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea.

Ministrul Răzvan-Alexandru Cuc s-a aflat astăzi în județul Dâmbovița, răspunzând, pe de o parte, invitației președintelui PSD Dâmbovița, senatorul Adrian Țuțuianu, precum și apelului premierului Sorin Grindeanu, care i-a cerut în mod expres să vină în județ după vizita unei delegații guvernamentale de vinerea trecută.

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE