Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Manifestările religioase, în siguranță. Recomandări ale polițiștilor
08.04.2017, 9:46 am

În acest weekend, care culminează cu sărbătoarea Floriilor, poliţiştii din Dâmbovița au intensificat acţiunile pentru prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor. 

Astfel, zilnic, peste 300 de poliţişti de la ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigare a criminalităţii economice, sprijiniți de poliţiştii de la alte structuri, sunt în stradă, în dispozitive mixte de ordine şi siguranţă publică. Pe drumurile publice, pe traseele de acces către zonele turistice și de agrement, precum şi în zona lăcaşelor de cult religios, poliţiştii de la rutieră acționează pentru depistarea și sancționarea participanților care afectează siguranța traficului prin încălcarea normelor rutiere.

Săptămâna viitoare, premergătoare Sărbătorii Pascale, reprezintă una dintre perioadele cele mai apropiate de evenimentele creştineşti, desfăşurate la biserică.

În fiecare seară, de luni până în Vinerea Mare, la biserici și mânăstiri sunt oficiate slujbele speciale, denumite Denii.

Pentru ca siguranța dumneavoastră și a bunurilor pe care le dețineți, poliţiştii vă recomandă:

Parcarea autoturismelor personale să se facă astfel încât să nu se blocheze căile de acces atât pentru cetăţeni, cât şi pentru autospecialele de intervenţie ale poliţiştilor ori aparţinând altor instituţii, în caz de nevoie!

Dacă părăsiţi autoturismul, chiar şi pentru scurt timp, nu lăsaţi cheile în contact, în încuietoarea portierei sau a portbagajului!

Aveţi grijă de bunurile pe care le aveţi asupra dumneavoastră!

Când staţi la rând, nu vă înghesuiţi!

Nu păstraţi banii în buzunarele exterioare ale vestimentaţiei! Furturile din genţi se comit în special în locurile aglomerate. Dacă sunteţi împins, verificaţi-vă imediat geanta, pentru a fi siguri că nu sunteţi victima unui furt!

Atunci când vă însoţesc copiii, nu îi lăsaţi nesupravegheaţi!

În caz de nevoie, apelaţi cu încredere la poliţiştii aflaţi în zona lăcaşurilor de cult sau sunaţi la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.

Întotdeauna, veţi beneficia de sprijinul nostru pentru protecţia dumneavoastră şi a bunurilor proprietate personală !

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE