Happy Hours
Cristina si Cosmin

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Vernisajul expoziției „Fantezie și culoare”, mâine, la Biblioteca Județeană din Târgoviște
12.04.2017, 10:40 am

Mâine, începând cu ora 10,00, la sediul Bibliotecii Județene I.H. Rădulescu din Târgoviște, va avea loc vernisajul expoziției de creații hand made realizate de deținuți „Fantezie și culoare: made for Europe”.

Cu această ocazie, va fi prezentată în cadrul întâlnirii de lucru cu reprezentanţii instituţiilor publice şi ai organizaţiilor neguvernamentale locale care au ca obiect de activitate asistenţa categoriilor vulnerabile și a persoanelor private de libertate, STRATEGIA DE REINTEGRARE SOCIALĂ A PERSOANELOR PRIVATE DE LIBERTATE 2015-2019, după cum se arată într-un comunicat de presă primit la redacție de la Penitenciarul Mărgineni.

Scopul întâlnirii vizează consolidarea cadrului comun de lucru între specialiştii domeniului reintegrare socială şi reprezentanţii instituţiilor publice, ai organizaţiilor guvernamentale şi neguvernamentale locale implicate în derularea activităţilor de asistenţă a persoanelor private de libertate. Evenimentul este parte a proiectului educațional dedicat Învierii Domnului, ca parte a programelor de reintegrare socială a persoanelor private de libertate.         

 

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE