Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Acțiune social-filantropică la Centrul Social Creștin al Arhiepiscopiei Târgoviștei
12.04.2017, 3:38 pm

Miercuri, 12 aprilie 2017, la Centrul Social Creştin al Arhiepiscopiei Târgoviştei, în apropierea sărbătorii Învierii Domnului, Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON a oferit daruri, constând din îmbrăcăminte, încălţăminte şi dulciuri, pentru 30 copii de la Centrul de Servicii Sociale “Floare de Colţ” din Târgovişte şi celor 8 copii din cadrul Apartamentului protejat “Sf. Ier. Nicolae” al Centrului Social Creştin al Eparhiei noastre.
   La această moment social-filantropic a participat şi doamna Cristiana Bucur, Director al Direcţiei Generale Judeţene de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa.
   În cuvântul său, Înaltpreasfinţia Sa s-a adresat în special, tinerilor prezenţi, aprofundând sensul duhovnicesc al Săptămânii Patimilor pentru înţelegerea Învierii Domnului, şi a nevoii de promovare a iubirii faţă de aproapele, ca necesitate a vieţii cotidiene, ca mărturie a trăirii Evangheliei lui Hristos şi ca semn de speranţă, lumină şi solidaritate creştină.
   Amintim că, în această perioadă, în Arhiepiscopia Târgoviştei, în majoritatea parohiilor, se derulează activităţi social-filantropice, ce au în vedere bătrâni, bolnavi, săraci, copii, ori semeni de-ai noştri aflaţi în dificultate.

 BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE