Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Tineri dâmbovițeni, responsabili de tâlhării și de tulburarea ordinii și liniștii publice
12.04.2017, 5:46 pm

Ieri, trei tineri bănuiți de comiterea unor infracțiuni de tâlhărie au fost prezentați instanţei de judecată pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Împotriva unuia dintre aceștia a fost dispusă măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile, iar ceilalți doi au fost puși sub control judiciar pentru 60 de zile.

Din cercetări a reieşit că doi dintre tineri ar fi abordat doi băieți de 15 și 16 ani, care se deplasau pe raza municipiului Târgoviște și, prin exercitarea de acte de violenţă, i-ar fi deposedat de telefoanele mobile.

Totodată, în sarcina celuilalt s-a reținut că în noaptea de 09/10 aprilie a.c., i-ar fi sustras telefonul mobil unei tinere de 19 ani, prin amenințare cu acte de violență.

Tot ieri, patru tineri bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe au fost reținuți pentru 24 de ore de polițiștii găeșteni. Aceștia urmează să fie prezentați instanței de judecată pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Din cercetări a reieșit că, pe 9 aprilie, pe raza localității Corbii Mari, pe fondul consumului de alcool, patru tineri cu vârste cuprinse între 22 și 27 de ani ar fi agresat două persoane, iar în momentul intervenției polițiștilor, aceștia au avut un comportament violent, refuzând să se supună somațiilor.

De asemenea, cei în cauză au provocat avarii autospecialelor de poliție.

Polițiștii au aplicat 21 de sancțiuni contravenționale celorlalte persoane implicate în scandal, pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice prevăzute de Legea nr. 61/1991, în valoare de 39.000 de lei.

 

 

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE