Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

500 de ouă de ciocolată pentru copii, din partea Primăriei Pucioasa!
14.04.2017, 10:39 am

 

UPDATE: 500 de ouă de ciocolată au fost pregătite pentru copiii din Pucioasa. Este vorba de o inițiativă a Primăriei Pucioasa pentru a-i bucura pe copii de sărbători. Inițiativele autorităților locale pentru a-i bucura pe cei mici vor continua și pe viitor, mai ales, de sărbători, pentru că nu toți micuții au posibilități în familie pentru a primi daruri, a declarat pentru RADIO MINISAT, primarul stațiunii dâmbovițena, Constantin Ana.

 

În spiritul sărbătorilor pascale, Primăria și Centrul Cultural European Pucioasa a organizat astăzi, în Parcul Central, concursul ”Căutătorii Oului de Ciocolată”!, informează Primăria Pucioasa.

Stațiunea dâmbovițeană Pucioasa a fost decorată în ton cu sărbătorile pascale semn că autoritățile locale se străduiesc pentru ca localitatea să fie cât mai atractivă din punct de vedere turistic. Astfel, iepurași, ouă colorate și lumânări, dar și biciclete încărcate cu aranjamente florale bucură ochii trecătorilor care se plimbă în zona centrală.

În plus, astăzi a fost programat în Parcul Central o întrecere la care copiii au fost invitați să găsească...ouă de ciocolată.

,,În spiritul sărbătorilor pascale, Primăria Orașului Pucioasa și Centrul Cultural European Pucioasa organizează astăzi, ora 12.00, în Parcul Central, concursul ”Căutătorii Oului de Ciocolată”!

Invităm copiii cu vârste cuprinse între 3 și 10 ani să găsească ouă de ciocolată, dar și tradiționalele ouă roșii, ascunse în diferite locuri din parc!

Vă așteptăm cu muzică și multe surprize!”, se arată într-o informare redactată de Primăria Pucioasa.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE