Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Cod Galben revizuit de meteorologi, care au emis și o nouă informare de instabilitate atmosferică
08.06.2017, 1:05 pm

Numărul județelor care se află sub Cod galben de instabilitate atmosferica accentuata până in aceasta noapte la ora 23:00 a fost redus la 28, de la 36 anterior, în urma unei actualizări emise de Administrația Națională de Meteorologie.

Dambovita este în continuare sub avertizare.

Potrivit meteorologilor, instabilitatea se va menține accentuată în zonele montane, în Transilvania, Maramureș, cea mai mare parte a Munteniei, nordul Olteniei, sudul Moldovei și în Dobrogea. În aceste zone vor fi averse torențiale, iar în intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantități de apă care vor depăși local 20...30 l/mp și pe spații restrânse 50...60 l/mp. Mai ales în sud-estul teritoriului se vor semnala descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie și pe arii restrânse căderi de grindină.

De asemenea, meteorologii au emis si o informare meteo de precipitatii valabila pentru toata tara din aceasta seara, de la ora 23:00, pana mâine dimineata, la 10:00. In Dobrogea, sudul si centrul Moldovei, cea mai mare parte a Olteniei si Munteniei, precum si in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura, vor fi averse, iar cantitatile de apa vor depasi local 15...20 l/mp si izolat 35...40 l/mp.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE