Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Membrii Sindicatului Valahia vor protesta mâine în fața COS Târgoviște
08.06.2017, 1:08 pm

Sidicatul Valahia anunță printr-un comunicat de presă că va organiza o actiune publică de protest, mâine, între orele 15,00 – 16,30, în fața Combinatului de Oțeluri Speciale Târgoviște.

Salariatii COS, membri ai Sindicatului Valahia, vor protesta, potrivit comunicatului, pentru revenirea la modul de calcul al sporurilor cu caracter permanent, prin raportarea acestora la salariul de bază al salariaților și nu la salariul minim. De asemenea, aceștia denunță clauzele abuzive din Contractul Colectiv de Munca, vor desființarea structurilor represive de securitate din cadrul COS Târgoviște și protestează pentru încetarea abuzurilor, amenințărilor și discriminărilor de orice fel, exercitate împotriva membrilor Sindicatului Valahia, dar și pentru oprirea demolărilor de secții și utilaje din cadrul COS Târgoviște.

De asemenea, Sindicatul Valahia le cere parlamentarilor de Dâmbovița să reanalizeze în regim de urgență Legea privind insolvența și să găsească soluții alternative pentru recuperarea creanțelor statului de la firmele care își declară singure insolvența.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE