Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Gala Excelenței, mâine, la C.N. Ienăchiță Văcărescu din Târgoviște
09.06.2017, 4:29 pm

Anul școlar se apropie de final. Săptămâna viitoare începe vacanța mare. Absolvenții au dat de examenele finale, în timp ce pentru olimpicii este momentul când primesc laurii pentru rezultatele deosebite.

Astfel, prima manifestare pentru cei mai buni elevi dâmbovițeni a fost programată mâine la Târgoviște fiind vorba de Gala Excelenței.

Promovarea rezultatelor deosebite ale elevilor dâmbovițeni la olimpiadele și concursurile de la nivelul disciplinei, se realizeaza după cum urmează:

 1. Gala Excelenței - gala pentru elevii din loturile participante la etapa națională se organizează la nivel de disciplină pe 10 iunie, ora 10, la C.N. Ienăchiță Văcărescu din Târgoviște.

 2. gala pentru elevii care au obținut premii și mențiuni la etapa națională se organizează în cadrul Zilelor I.Ș.J. , începând cu data de  14 iunie,

 3. premierea elevilor care au obținut rezultate la etapele județene, fără a participa la etape naționale, se realizează la nivelul unităților, începând cu 12 iunie, după cum se arată într-un comunicat de presă trimis la redacție de Inspectoratul Școlar Dâmbovița.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE