Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Șapte oferte pentru extinderea DN 7 la patru benzi
11.10.2017, 12:17 pm

Termenul limită de depunere a ofertelor pentru atribuirea prin achiziție publică a contractului destinat lărgirii la patru benzi a  DN 7, între localitățile dâmbovițene Bâldana și Titu, a expirat ieri.

Potrivit Companiei Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), șapte firme au depus oferte, contractul de lucrări fiind estimat la peste 210 milioane de lei, fără TVA.

Lărgirea se va realiza pe 21,4 kilometri, se vor construi 4 poduri, 5 podeţe, 3 subtraversări şi o parcare şi vor fi reabilitate alte 3 poduri. Toate aceste investiţii vor fi gata în 2 ani. Sectorul de drum Bâldana-Titu este cuprins în Master Planul General de Transport și face parte dintr-un proiect mai complex de modernizare a infrastructurii rutiere, pe ruta București – Sinaia. Lărgirea la 4 benzi a DN 7, între localitățile Bâldana și Titu, a fost solicitată inclusiv de marii operatori economici din județul Dâmbovița, care doresc o legătură rutieră modernizată cu municipiul București.

Se prevede ca sumele pentru modernizarea acestui segment de drum național, să fie asigurate din Programul Operațional Infrastructură Mare 2014-2020. 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE