Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Probleme la rețeaua de canalizare din Moreni!
24.10.2017, 8:31 pm

 În municipiul Moreni, se păstrează tradiția astfel că,  la fiecare ploaie mai serioasă, orașul se transformă într-o mică Veneție. Grilajele canalizărilor de pe numeroase străzi sunt înfundate din cauza gunoaielor astfel că, unele străzi au devenit aproape impracticabile.

 Probleme sunt atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi. Trotuarele și arterele rutiere sunt pline de bălți sau sunt chiar acoperite de apă. Numeroși cetățeni se declară nemulțumiți de starea orașului.

 Pe Str. Muzeului, de exemplu, s-a format, ca la fiecare ploaie mai serioasă un adevărat lac greu de traversat și pentru pietoni, și pentru mașini.

 Nici centrul municipiului dâmbovițean nu a scăpat cum ar fi în zona Bulevardului Petrolului acolo unde una dintre benzile de mers a fost acoperită de apă.

 Cauza acestor probleme este înfundarea grilajelor de la canalizări astfel că apa nu s-a putut scurge pe conductele de canalizare, după cum a declarat pentru RADIO MINISAT,  primarul municipiului Moreni, Constantin Dinu.

 Situația persistă pentru că au fost cantități însemnate de precipitații, dar și pentru că numeroase grilaje s-au înfundat ca urmare a căderii frunzelor uscate sau a acumulării de deșeuri.

 În plus, nimeni nu ajută administrația locală, nici cetățenii care au gospodăriile în zonele afectate, nici angajații instituțiilor. Nimeni nu-și face curat pe stradă în zona unde locuiește, a mai precizat edilul-șef.

 Acțiunile administrației locale sunt în plină desfășurare și nu s-a solicitat sprijin deocamdată Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dâmbovița pentru evacuarea apei de pe străzi.

 Din fericire, nu sunt, în prezent, probleme la malurile râului Cricov chiar dacă debitul râului Cricov care traversează orașul a crescut considerabil ca urmare aprecipitațiilor abundente.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE