Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Sală arhiplină, în ciuda vremii neprietenoase, aseară, la Târgoviște, pentru Mofturile lui Nenea Iancu!
29.10.2017, 1:46 pm

Comedie spumoasă, aseară, la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște unde ne-am întâlnit, din nou, cu Ion Luca Caragiale, fiind vorba de piesa Mofturile lui Nenea Iancu.

Umorul, ironia sorții, comicul de situație și de caracter, hazul de necaz – pe toți acești „promotori” ai râsului i-a folosit Caragiale cu dibăcie în tot ceea ce a scris. Un spectacol mozaic, bazat pe texte cunoscute încă din școala primară, care educă și amuză deopotrivă, cu personaje incredibil de actuale. Ele își savurează parcă propriile „rateuri”, pentru care așteaptă o urmă de compătimire și implicitul efect comic. Pe scurt, le place să facă spectacol! Mofturi, dom’le!

În distribuția spectacolului îi regăsim, cu mic cu mare, aproape pe toți actorii Teatrului Tony Bulandra, și angajați și colaboratori permanenți: Delia Lazăr, Ioana Farcaș, Antonia Ionescu, Maria Nicola, Ana Maria Cucută, Camelia Varga, Cosmina Lirca, Corneliu Jipa, Ștefan Ștefănescu, Mircea Silaghi, Radu Câmpean, Cristian Olaru, Alexandru Năstase

Sala a fost plină aseară în ciuda vremii ploioase, niciun spectator nu a renunțat la biletul cumpărat din timp așa cum este recomandat pentru piesele de la teatrul târgoviștean, multe reprezentații fiind susținute cu casa închisă, biletele fiind imediat vândute. De remarcat a fost o prezență numeroasă a copiilor, mai ales că, piesa abordează fragmente din ,,Domnul Goe" și ,,Vizita" după Ion Luca Caragiale, precum și a adolescenților. În sală a fost prezent și un grup numeros de intelectuali, între care, profesori de la Școala Gimnazială Nr. 1 și Școala Gimnazială Nr. 4 Moreni, precum și elevi.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE