Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

O delegație a Consiliului Județean Dâmbovița, în vizită, în Raionul Ștefan Vodă din Republica Moldova!
29.10.2017, 2:14 pm

O delegatie a Consiliului Judetean Dambovita efectuează, în aceste zile, o vizită, în Raionul Ștefan Vodă. Sâmbătă a avut loc festivitatea de inaugurare a obiectivului de investiții „Reparație capitală și dotare tehnică a Liceului Teoretic Ștefan Vodă”.

Prin Hotărârea Consiliului Județean Dâmbovița nr. 144/19.10.2012 a fost aprobată înfrățirea Județului Dâmbovița din România cu Raionul Ștefan Vodă din Republica Moldova, iar anul trecut, Consiliul Județean Dâmbovița, în baza acordului-cadru de finanțare a proiectului, aprobat prin HCJ nr. 158/19.05.2016, a finanțat lucrările de reparație și dotare tehnică a acestei instituții de învățământ, informează Biroul de Presă al Consiliului Județean Dâmbovița.

Din valoarea totală a proiectului, de 1.394.534,41 lei, contribuția Consiliului Județean Dâmbovița a fost de 714.838,34 lei, iar contribuția Raionului Ștefan Vodă – 679.696,07 lei. Liceul din orașul Ștefan Vodă este una dintre cele mai mari și mai competitive instituții de învățământ preuniversitar din Republica Moldova, a cărei reabilitare a fost primită cu bucurie de elevi, profesori și părinți, întrucât lucrări de reabilitare de asemenea amploare nu au mai fost realizate în cei aproape 50 de ani de existență a sa.

Delegația dâmbovițeană este alcătuită din: președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, vicepreședintele Alin Manole, senatorul Adrian Țuțuianu, consilierii județeni Daniel Comănescu, Mihai Istrate, Iulian Oprea, Sorin Ion (inspector școlar general – Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița) și Gabriel Plăiașu, reprezentanți ai aparatului propriu al CJD, Cristina Stroe, inspector școlar general adjunct – Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, Gheorghe Popescu, directorul filialei județene de Cruce Roșie Dâmbovița, mai precizează sursa citată.

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE