Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Vremea rămâne rece până joi. Apoi, se încălzește!
30.10.2017, 1:24 pm

Vremea rămâne rece până la mijlocul săptămânii, iar temperaturile vor coborî sub limita înghețului. Nici maximele termice nu se anunță prea generoase, astfel că acestea nu vor trece de 10 grade. Meteorologul Carmen Dima de la Minicentrul de Prognoză Meteo Pitești a declarat că și vântul va avea intensificări, în următoarele două zile.

"Pentru ziua de marți, maxime termice de până la, cel mult, 8 grade Celsius, în jumătatea sudică a județului, pornind de la 5 grade Celsius, în zona subcarpatică, în condițiile unui cer variabil, vânt moderat cu intensificări temporare, cu precădere în zona montană, unde unele înnorări vor mai putea favoriza ninsori slabe cantitativ și doar pe alocuri, iar, pe parcursul nopții de marți, minime termice preponderent negative, la nivelul întregului județ, cu -5 grade în zona subcarpatică, aproximativ 0 grade la Târgoviște, iar, în zonele joase de relief, pe văi și în depresiuni vor fi condiții de producere a fenomenului de ceață. Ziua de miercuri va fi, de asemenea, rece, cu maxime termice comparabile cu cele de marți, de până la cel mult 8 grade în jumătatea sudică a județului, pornind de la 5 grade în zona subcarpatică, cu un cer mai mult senin, cu vânt moderat cu intensificări temporare, cu minime termice de 0 grade la Târgoviște și -5 grade în zona subcarpatică", a mai precizat meteorologul Carmen Dima.

Vremea se va încălzi însă de joi și vom avea parte și de maxime termice de 14 grade. Sfârșitul de săptămână va aduce, de asemenea, vreme plăcută.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE