Weekend Matinal

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Traficanți de droguri, arestați de polițiștii dâmbovițeni!
30.10.2017, 6:16 pm

O grupare infracțională, care ar fi introdus în România droguri de risc, a fost destructurată de poliţiştii dâmbovițeni, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. Trei persoane au fost arestate preventiv, pentru 30 de zile, față de un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost dispus controlul judiciar, pentru 60 de zile.

Acesta se întorcea din Spania și  a fost prins în flagrant delict, în municipiul Târgoviște, având ascuns în bagaje, peste un kilogram de cannabis. Pentru destructurarea grupării infracționale din care făcea parte au fost efectuate șase percheziţii domiciliare la locuinţele membrilor grupării.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2015 – 2017, membrii grupării infracționale ar fi introdus în țară droguri de risc, procurate din Spania, ascunzându-le în bagaje, în autocarele unor firme de turism. Ulterior, aceștia ar fi comercializat drogurile în Târgoviște și în localităţile limitrofe.

Potrivit IPJ Dâmbovița, în urma perchezițiilor, au fost ridicate 5 grame de cannabis, un recipient cu resturi vegetale, două grindere, mai multe resturi de țigări, 13 telefoane mobile, un laptop, trei memory stick-uri și patru cartele telefonice. Au fost puse în executare 17 mandate de aducere.

 La activități au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale  din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, precum și jandarmi.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE