Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Mâine incepe Festivalul Concurs Național de Literatură „Moştenirea Văcăreştilor”!
02.11.2017, 12:18 pm

 Mâine, începând cu ora 11.00, se deschis porțile Festivalului – Concurs Naţional de Literatură „Moştenirea Văcăreştilor”.

 Pentru prima dată a fost organizat în  toamna anului 1969, moment în care nimeni nu ar fi putut anticipa  că se punea piatra de temelie a celei mai longevive competiţii de literatură din ţară, ajungând anul acesta la cea de-a XLIX -a ediție.

 În ultimii ani, Festivalul – Concurs Naţional de Literatură „Moştenirea Văcăreştilor” a căpătat noi dimensiuni şi conotaţii, prin prezenţa, la manifestările organizate, a mai multor oameni de cultură din Republica Moldova. Evenimentul  va avea loc la sediul Bibliotecii Judeţene „I.H.Rădulescu” din Târgoviste.

 Evnimentul este organizat de Consiliul Judeţean Dâmboviţa, prin Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, împreună cu Societatea Scriitorilor Târgovişteni, Biblioteca Judeţeană „I.H.Rădulescu”, Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească”, cu sprijinul Uniunii Scriitorilor din România şi al Ministerului Culturii şi Identităţii Naţionale, la sediul Bibliotecii Judeţene „I.H.Rădulescu”.

Festivitatea de premiere va avea loc în data de 4 noiembrie 2017.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE