Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Percheziții, ieri, la Mănești!
09.11.2017, 11:38 am

Percheziții, ieri, la Mănești, la persoane bănuite de producerea și comercializarea ilegală a băuturilor alcoolice! Potrivit unui comunicat al IPJ Dâmbovița, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, au descins la o fermă și la domiciliile a cinci persoane din localitatea Mănești, bănuite de producerea, deținerea și comercializarea de băuturi alcoolice în afara unui antrepozit fiscal.

În urma perchezițiilor, au fost indisponibilizați peste 7.500 de litri de alcool, o instalație artizanală de tip alambic și 15.000 de lei. Prin activitatea infracțională s-a creat un prejudiciu estimat la peste 117.000 de lei, mai menționează sursa citată.

De asemenea, luni, polițiștii de la circulație au depistat în trafic un bărbat ce transporta cu un autovehicul 300 de litri de băuturi alcoolice pentru care nu deținea documente de proveniență. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că alcoolul a fost achiziționat de la fermieri din Mănești.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE