Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Patru dâmbovițeni, arestați pentru trafic de droguri
09.11.2017, 6:18 pm

Patru persoane au fost arestate preventiv, în urma a șapte percheziții realizate în Dâmbovița, la domiciliile unor persoane bănuite de operațiuni cu droguri de risc.

Marți, polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea D.I.I.C.O.T Dâmbovița, au efectuat percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic, deținere, consum și comercializare de droguri de risc, fapte comise în perioada aprilie-noiembrie 2017.

Au fost puse în executare 53 de mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Parchetului pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, patru bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior, pe numele acestora, Tribunalul Dâmbovița a emis mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate 20 de grame de cannabis, mai multe semințe, un cântar electronic de precizie, patru recipiente cu resturi vegetale și opt resturi de „joint”.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE