Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Alexandru Mironov, invitat la Conferința Națională a Asociațiilor de Astronomie, la Târgoviște
13.11.2017, 1:31 pm

Conferința Națională a Asociațiilor de Astronomie din România începe, la ora 12.00, la Muzeul de Artă din Târgoviște. De la ora 13:30, va avea loc sesiune specială: Parteneriat în astronomie – Festivalul Internațional de Astronomie 2018 * 25 de ani de performanță. Manifestarea își propune să pună bazele organizării, anul viitor, la Târgoviște, a Festivalului Internațional de Astronomie și a Congresului Coordonatorilor Naționali ai organizației mondiale Astronomi Fără Frontiere. 

La eveniment sunt reprezentate Institutul Astronomic al Academiei Române, Comitetul Național Român de Astronomie, observatoare astronomice, planetarii și complexe muzeale de științele naturii, precum și asociații și cluburi de astronomie din țară, instituții de învățământ, asociații de tineret și tineri voluntari. Invitați speciali sunt Alexandru Mironov, senior editor al revistei Știință și Tehnică, precum și Cătălin Beldea, astronom editor și vânător de eclipse de Soare, potrivit unui comunicat al Societății Astronomice Române de Meteori.

De asemenea, va fi aniversată expoziția de astrofotografie „Lumină din Univers 3” ce include și imagini din recenta expediție organizată de SARM în SUA pentru observarea eclipsei totale de Soare din 21 august 2017. Expoziția va rămânea deschisă publicului timp de 10 zile, mai precizează sursa citată.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE