Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Razie pe drumurile din Dâmbovița! Amenzi de peste 50.000 de lei, într-o singură zi
15.11.2017, 12:02 pm

Peste 100 de șoferi dâmbovițeni au fost sancționați, ieri, de polițiștii dâmbovițeni de la Rutieră pentru că nu au acordat prioritate de trecere pietonilor. Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție Dâmbovița, remis astăzi, 123 de permise de conducere, dintre care 122 pentru nerespectarea regulilor privind acordarea priorității de trecere, au fost reținute într-o singură zi.

Peste 50 de amenzi au fost aplicate pentru neportul centurii de siguranță și aproape 40 pentru folosirea telefonului mobil.

Nici pietonii nu au scăpat nepedepsiți, 22 dintre aceștia fiind sancționați, dar și 16 bicicliști au fost amendați pentru abaterile comise.

În cadrul raziei desfășurate pe principalele drumuri din județ, polițiștii au constatat cinci infracțiuni la regimul rutier și au aplicat peste 370 de sancțiuni contravenționale a căror valoare se ridică la aproape 54.000 de lei. Și pe parcursul următoarelor zile, polițiștii vor fi în teren și vor acționa pentru creșterea gradului de siguranță rutieră, mai precizează sursa citată.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE