Radio Minisat - Stiri Targoviste Dambovita - Miting de susținere a moțiunii de cenzură, inițiate de PNL, astăzi, la Târgoviște!

Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Miting de susținere a moțiunii de cenzură, inițiate de PNL, astăzi, la Târgoviște!
20.11.2017, 2:38 am

Filiala PNL Dâmbovița va organiza astăzi, începând cu ora 18.00, la Târgoviște, în fața Instituției Prefectului, prezentarea publică a moțiunii de cenzură „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”.

Membrii și simpatizanții PNL se vor reuni la sediul PNL Dâmbovița, de unde se vor deplasa spre sediul Prefecturii. Cu acest prilej va fi prezentat public textul moțiunii de cenzură și va fi înmânat reprezentantului Guvernului în teritoriu.

La eveniment sunt invitați toți cetățenii nemulțumiți de contraperformanța și atitudinea actualei guvernări, precum și reprezentanți ai societății civile și structurilor asociative.

Acțiunea face parte din campania de informare lansată de PNL în scopul determinării tuturor parlamentarilor, indiferent de culoare politică, să voteze pentru adoptarea moțiunii de cenzură și demiterea Guvernului Tudose, informează Biroul de presă al PNL Dâmbovița.

Reamintim că, PNL a depus vineri la Parlament, împreuna cu cei de la USR, moțiunea de cenzură împotriva guvernului PSD-ALDE condus de Mihai Tudose, titlul însă făcând referire la Liviu Dragnea - "PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă". Motiunea are 44 de pagini si a fost semnata de 148 de parlamentari de la PNL, USR, PMP si trei deputați independenți, între care și foștii deputați ALDE, Daniel Constantin și Sorin Câmpeanu, colegi de partid cu Victor Ponta, transmite HotNews.ro

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE