Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Dâmbovița ia atitudine, solicită PNL!
20.11.2017, 2:12 pm

Liberalii dâmbovițeni inițiază o nouă acțiune pentru a susține moțiunea de cenzură depusă, la sfârșitul săptămânii trecute, împotriva actualului guvern. Astfel după anunțarea unui miting, astăzi, la Târgoviște, liberalii le solicită dâmbovițenilor să ia atitudine.

Într-un comunicat de presă transmis la redacție se arată : ,,Experienţele economice şi sociale pe care le aplică PSD-ALDE, fără rezultate bune în plan practic, ne determină pe noi, liberalii, pe toţi cei care doresc ca România să devină într-adevăr un stat european, modern, civilizat, dezvoltat, nu o ţară unde sunt conservate găştile de partid, unde promovarea se face în funcţie de apartenenţa politică, unde justiţia este înghesuită de cei obişniţi să eludeze legile, să ieşim în stradă! Vrem să arătăm că ne pasă de ţară!

De când social-democraţii sunt la putere, suntem martorii unor conflicte fără sens, obligaţi să suportăm răfuielile interne din PSD, toate cu descărcare imediată şi păgubitoare asupra poporului român, asupra economiei acestei ţări.

Vedem cu toţii actualele evoluţii catastrofale pentru viaţa de zi cu zi a românilor, preţuri crescute la alimentele de bază, la benzină,la energie electrică, gaze naturale, lemne de foc. Românii au ajuns să nu se mai apropie nici măcar de banalul ou, al cărui preţ s-a dublat în curs de două săptămâni.

Susţinem moţiunea de cenzură iniţiată de parlamentarii noştri pentru că ne-a ajuns cuţitul la os, pentru că vrem să arătăm ţării că este momentul să dăm jos acest guvern alcătuit din incapabili şi condus despotic de Liviu Dragnea. Susţinem moţiunea de cenzură pentru că nu mai vrem ca în fruntea României să se afle penalii. Nu mai vrem ca regulile să fie stabilite de cei obişnuiţi să le încalce!", după cum se arată într-un comunicat de presă, trimis la redacție de Biroul de presa PNL Dâmbovița

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE