Radio Minisat - Stiri Targoviste Dambovita - Mitingul liberalilor dâmbovițeni din această seară, neautorizat de Primăria Târgoviște!

Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Mitingul liberalilor dâmbovițeni din această seară, neautorizat de Primăria Târgoviște!
20.11.2017, 9:03 pm

Mitingul anunțat de PNL Dâmbovița, pentru această seară, nu a fost autorizat de către factorii abilitați, a declarat, în această după-amiază, pentru RADIO MINISAT, purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, totodată, viceprimar al municipiului Târgoviște, Monica Ilie.

,,Solicitarea liberalilor dâmbovițeni a fost depusă astăzi, la ora 10.00. Imediat, primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a convocat de urgență Comisia de autorizare a mitingului. Și aceasta în condițiile în care edilul-șef avea la dispoziție 48 de ore pentru convocarea comisiei. La ora 15.00, s-a întrunit comisia la Primăria Târgoviște, iar mitingul liberalilor nu a primit autorizare. Toți factorii abilitați, participanți la ședință, Jandarmeria Dâmbovița, Poliția Locală și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dâmbovița s-au pronunțat pentru neautorizarea mitingului având în vedere că nu s-au respectat prevederile legale. Potrivit prevederilor legii 60/1991, Art.7, o solicitare de avizare a unui miting trebuie depusă cu trei zile înainte. În acest caz, termenul legal nu a fost respectat", a mai precizat purtătorul de cuvânt al PSD Dâmbovița, Monica Ilie.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE