Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Mitingul liberalilor, susținut, azi, la Târgoviște, în pofida neautorizării!
21.11.2017, 2:29 am

Mitingul anunțat de liberalii dâmbovițeni s-a organizat, astăzi, începând cu ora 18.00, în ciuda faptului că nu a fost autorizat de autorități.

Șeful Cabinetului parlamentar al senatorului PNL de Dâmbovița, Iancu Caracota, totodată, consilier local la Moreni, Nicolae Rabaea, prezent la proteste, a declarat pentru RADIO MINISAT că la manifestare au participat peste 1.500 de persoane. Printre aceștia, s-au aflat și 50 de protestatari din municipiul Moreni.

Liderul liberalilor dâmbovițeni, Marius Caravațeanu, a prezentat public în fața protestatarilor un rezumat al textului moțiunii. 

,,Cred că totul decurge foarte bine. Văd că România s-a cam săturat. Iată că au venit foarte mulți dâmbovițeni aici la Târgoviște, în Piața Prefecturii. Mă aflu în mijlocul evenimentelor și suntem, la ora aceasta, respectiv,18.20, peste 1.500 de persoane. Jandarmeria și forțele de ordine își fac treaba, nu am întâmpinat impedimente pentru că mitingul nu e autorizat.", a mai precizat șeful de cabinet al senatorului dâmbovițean.
 
,,După citirea moțiunii în Piața Prefecturii Dâmbovița de către liderul liberalilor dâmbovițeni, Marius Caravețeanu, reprezentanți ai protestatarilor au fost primiți de către prefectul județului Dâmbovița, Antonel Jâjâie. Liberalii i-au înmânat textul moțiunii reprezentantului guvernului în teritoriu. Prefectul județului Dâmbovița le-a reamintit protestatarilor că, mitingul nu a fost autorizat și, este posibil, să primească sancțiuni din partea autorităților", după cum a mai precizat șeful cabinetului lui Iancu Caracota, Nicolae Rabaea.
 
 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE