Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Stela Popescu va fi înmormântată duminică, la cimitirul Cernica
24.11.2017, 11:25 am

Stela Popescu, care peste o lună împlinea 82 de ani, a fost găsită moartă, ieri, la domiciliul ei. Actrita era diagnosticată de mai mulți ani cu diabet. Apelul la 112 a fost făcut de fiica sa adoptivă, care a găsit-o prăbușită în casă.

Trupul neînsuflețit al actriței Stela Popescu va fi transportat la Institutul Național de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei, informeaza digi24. Poliţia Capitalei a anunţat că a deschis dosar penal pentru moarte suspectă, conform procedurilor, în condiţiile în care actriţa a fost găsită decedată în locuinţă.

Alexandru Arșinel spune că artista ar fi murit încă de miercuri, pentru că miercuri deja nu a mai răspuns la telefon.

Trupul neînsufleţit al actriţei Stela Popescu va fi depus azi, în jurul orei prânzului, la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase”, unde va rămâne până mâine, când va fi dus la Capela Cernica, potrivit reprezentanţilor instituţiei teatrale. Stela Popescu va fi înmormântată duminică, la cimitirul Cernica, alături de soţul actriţei, Puiu Maximilian.

Stela Popescu s-a născut în 21 decembrie 1935, în Bălţi, Basarabia, şi şi-a dedicat întreaga viaţă teatrului şi filmului, fiind una dintre cele mai iubite actriţe româneşti. La Teatrul de Revista Constantin Tanase si Teatrul de Comedie, actrita a pus in scena zeci de spectacole, printre care "Stela, de la Tanase", "Aplauze, Aplauze", "Buna seara, Boema" sau "Te astept diseara pe Lipscani". Era îndeosebi cunoscută pentru cuplurile pe care le-a format pe scenă cu Stefan bănică si apoi împreună cu actorul Alexandru Arşinel. Actrita a jucat si in peste 25 de filme. Printre filmele care au consacrat-o pe Stela Popescu se numara "Nea Marin miliardar", “In fiecare zi mi-e dor de tine” sau "Asta seara dansam in familie". În 2004, a primit din partea şefului statului Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, categoria D - Arta Spectacolului, ”în semn de apreciere a întregii activităţi şi pentru dăruirea şi talentul interpretativ pus în slujba artei scenice şi a spectacolului“. În 2013, regele Mihai I i-a conferit, prin fiica sa, principesa Margareta, decoraţia ”Nihil Sine Deo“. Ultima apariţie publică a actriţei a avut loc în urmă cu două zile, la Gala Femeilor de Succes 2017, în Bucureşti.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE