Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

A treia ediție a Galei de Tineret Târgoviște, 2017
24.11.2017, 2:41 pm

Cea de-a treia ediție a Galei de Tineret începe, de la ora 12, la Târgoviște.

Organizatorul evenimentului este Societatea Astronomică Română de Meteori care a structurat manifestarea în două părți.

Prima, care se desfășoară la Târgoviște, constă într-un seminar și în Gala de premiere.

La ora 12, începe Seminarul de tineret „Importanța parteneriatului dintre tineret și autorități în dezvoltarea comunităților locale”, în sala de conferințe a Bibliotecii Județene I.H. Rădulescu Dâmbovița. La seminarul susținut de Consiliul Tineretului din România participă tineri și reprezentanți ai autorităților publice.

De la ora 16, tot azi, va avea loc Gala de premiere, la Casa Tineretului din Târgoviște. Vor fi răsplătite asociațiile și fundațiile, grupurile, structurile și instituțiile care s-au implicat în activitatea de tineret în anul 2017. 

Partea a 2-a constă în ateliere de lucru si o sesiune de formare de tineri voluntari care va avea loc la Complexul Runcu Stone din localitatea dâmbovițeană Runcu din această seară până luni.

Gala de Tineret Târgoviște 2017 este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Târgoviște, desfășurat în parteneriat cu Fundația Județeană pentru Tineret Dâmbovița și Biblioteca Județeană I.H. Rădulescu, cu participarea Consiliului Tineretului din România.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE