Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Prognoza meteo pentru această săptămână
27.11.2017, 2:41 pm

Meteorologii anunță vreme mohorâtă toată săptămâna. Va ploua, astăzi și mâine, miercuri ploile iau pauză, dar nu este exclus să burnițeze, iar, de joi, precipitațiile vor fi însemnate cantitativ. Este posibil să vedem și lapoviță, la Târgoviște. Meteorologul Carmen Dima de la Minicentrul de Prognoză Meteo Pitești a declarat că, la munte, va ninge viscolit.

"Vremea va fi închisă și cu precipitații, care vor fi mixte, urmând ca fondul termic să aibă maxime cuprinse, pentru ziua de luni, în intervalul 3-5 grade Celsius, cu ceață, pe arii extinse, cu precădere în zonele joase de relief, iar mercurul termometrului va coborî, în noaptea de luni spre marți, până la 2 grade, în zona subcarpatică. Vântul va avea intensificări temporare. Ziua de marți va fi, de asemenea, închisă, cu precipitații însemnate cantitativ. În zona montană, se va depune strat de zăpadă consistent, va ninge abundent, iar vântul va avea intensificări susținute, care, la rafală, vor depăși 70 km/h", a precizat meteorologul Carmen Dima.                        

Precipitațiile vor reveni în forță de joi. Ceața își va face simțită prezența noaptea și dimineața, pe tot parcursul săptămânii.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE