Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

500 de steaguri, distribuite de Primăria Moreni, de Ziua Națională!
01.12.2017, 4:48 pm

Ziua Națională a României a fost marcată, cu bucurie, la Moreni, în ciuda unei ploi mărunte, dar pătrunzătoare. Anul acesta, Primăria Moreni s-a mobilizat și a amplasat trei corturi pentru a-i proteja de ploaie pe micii artiști de la Clubul Copiilor, aflați mereu la datorie, sub atenta îndrumare a profesorului, Daniela Călineț. Elevii au interpretat cântece patriotice despre România, nefiind uitată nici Basarabia. Interpretarea copiilor i-a impresionat până la lacrimi pe toți cei prezenți la eveniment, care s-au prins în Hora Unirii la inițativa organizatorilor. Peste 200 de persoane au participat la evenimentul organizat de Primăria Moreni.

Municipalitatea a mai avut o inițiativă lăudabilă, respectiv aceea, de a distribui la evenimentul festiv, steaguri cu Tricolorul, participanților la eveniment! Două sute de steaguri au fost distribuite în Parcul Central, spectatorilor la activitatea intitulată ,,Trăiască România, iar alte 300 de steaguri au fost arborate pe stâlpi pe Bulevardul Republicii, Bulevardul Căpitan Pantea Ion şi pe str. A. I. Cuza, informează administrația locală.

,,Pentru Centenarul Marii Uniri, pregătim un eveniment deosebit când vom distribui în oraș, 2018 steaguri cu Tricolorul", a declarat pentru RADIO MINISAT, purtătorul de cuvânt al Primăriei Moreni, Adrian Stângă.

Manifestarea a cuprins un Te Deum, săvârșit de un sobor de preoți.

La eveniment, a participat și un veteran de război, colonelul în rezervă, Eugen Lemnaru, participant activ în Primul Război Mondial. Acesta a participat la apărarea punctului strategic Ploiești.

La finalul ceremoniei, au fost depuse coroane de flori la Monumentul Eroilor din Parcul Central Moreni de către reprezentanții instituțiilor publice sau private, precum și ai partidelor politice din municipiul dâmbovițean.

A consemnat : Mădălina Zamfir

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE