Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Mâine se inaugurează Orășelul și Târgul de Crăciun, în Piața Tricolorului din Târgoviște. Moșul vine pe 15 decembrie
04.12.2017, 4:31 pm

În luna cadourilor, Piața Tricolorului din Târgoviște devine principalul punct de atracție pentru părinți, bunici și copii.

Aici vor fi inaugurate, marți, de la ora 18:00, Orășelul și Târgul de Crăciun și va fi aprins bradul de Crăciun, informează un comunicat al Primăriei Municipiului Târgoviște. La festivitate vor participa trupa Alesis, Orchestra ,,Chindia” și invitații săi și grupuri de colindători.

În perioada 6 – 14 decembrie, tot în Piața Tricolorului, vor avea loc concerte de colinde și spectacole susținute de copiii din școlile și liceele târgoviștene, iar în intervalul 18 – 23 decembrie, se vor desfășura spectacole organizate de Centrul Județean de Cultură Dâmbovița.

Pe 15 decembrie sosește și Moș Crăciun, în cadrul unei parade care va pleca de la Teatrul Tony Bulandra, de la ora 17.30, pe traseul Bd. Regele Carol I – Bd. Mircea cel Bătrân – Calea Domnească – Platoul Prefecturii.

După paradă, Moșul va împărți daruri, de la ora 18, iar în perioada 16-17 decembrie, va dărui cadouri, tot în Piața Tricolorului, începând cu ora 17:00. Înscrierile copiilor pentru întâlnirea cu Moș Crăciun se vor face în perioada 15 -17 decembrie, zilnic, începând cu ora 16:00, la scena lui Moș Crăciun din Piața Tricolorului.

Între 18 și 22 decembrie, Moș Crăciun va împărți daruri la Primăria Municipiului Târgoviște. 

Înscrierile grupurilor de copii care vor colinda la Primăria Municipiului Târgoviște se vor face prin depunerea unei solicitări la Registratură.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE