Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Relansarea industriei de apărare, discutată de premierul Mihai Tudose cu sindicatele în domeniu! O nouă rundă de negocieri, programată în această săptămână!
04.12.2017, 8:09 pm

Premierul Mihai Tudose s-a întâlnit, la sfârșitul săptămânii trecute, la Brașov, cu reprezentaţii sindicatelor din industria de Apărare. Aceasta a fost cea de-a doua rundă de discuţii, după ce, vineri, de Ziua Națională, s-a întâlnit, la Bran, pentru o primă rundă de negocieri, cu sindicaliștii în domeniu, au declarat, pentru Agenţia MEDIAFAX, surse guvernamentale.

Discuţiile au vizat relansarea şi dezvoltarea industriei de apărare.

,,Problemele majore ale salariaților și a industriei de apărare pe termen scurt, mediu și lung au fost discutate cu premierul, Mihai Tudose, în cadrul unei întâlniri realizate la inițiativa mea, în calitate de secretar național pe probleme de apărare şi ordine publică în cadrul Federaţiei Naţionale Sindicale „Solidaritarea Metal” din Cartel Alfa, Constantin Bucuroiu.

Echipa care a participat la discuții cu premierul a determinat maturitate și determinare.

Este vorba de următorii reprezentanți: Ion Ivan -UMB, Sorin Tomescu - UM CUGIR, Adrian Purcăroi -UM ZĂRNEȘTI , Nicoale Vasile -UM MIJA, Constantin Bădan -UPS DRAGOMIREȘTI, Constantin Viorel - UM PLOPENI, Lucian Cupu - FĂGĂRAȘ, Dănuț Chelaru-ROMAERO și Ioan Duicu - METROM", a declarat pentru RADIO MINISAT, secretarul pe probleme de apărare şi ordine publică în cadrul Federaţiei Naţionale Sindicale „Solidaritarea Metal” din Cartel Alfa, Constantin Bucuroiu, totodată, lider sindical la Automecanica Moreni.

Discuțiile sindicaliștilor din industria de apărare au mai vizat creșterea salariilor angajaților în domeniu, precum și numărul comenzilor solicitate de Ministerul Apărării Naționale.

Situația Uziniei Automecanica Moreni va fi reanalizată, săptămâna aceasta, de premier și sindicate, a mai precizat Constantin Bucuroiu.

 

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE