Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Ajută-l pe Moș Crăciun să vină la copiii internați la Spitalul Județean de Urgență din Târgoviște!
07.12.2017, 12:35 pm

,,Ajută-l pe Moș Crăciun sa împarta daruri și copiilor bolnavi din Spitalul Județean de Urgență Târgoviște

Colinde, bucurie, miros de scorțișoară și vin fiert. Se apropie Craciunul și toți ne lăsăm vrăjiți de magia sărbătorilor de iarnă. Îl așteptam cu mult drag pe Moș Crăciun, numai ca el nu poate sosi uneori la toți copiii bolnavi. 

Haideți să îi reamintim Moșului că există și acești copii bolnavi și mai puțin fericiți, care-l așteaptă cu nerăbdare și la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște!

Fiecare dintre noi poate dărui. Este imposibil ca într-un om, oriunde ar fi, oricine ar fi, oricum ar fi, să nu aibă ceva ce poate dărui. Problema e ,,să te rupi’’, să dai ceva din tine, să dai cu dragoste și atunci ai împlinit porunca ,,Să ne iubim unul pe altul”. 

Nu poate fi nimic mai ,,binefacător” pentru suflet, ca bucuria din ochișorii aceia triști, dar atât de frumoși ai copiilor împovărați mult prea devreme de probleme.

Moș Crăciun există și pentru ei! Nu-i totul pierdut atâta timp cât nădejdea că Moșul există, le revine în suflet. 

Pentru a le distrage atenția de la durere, tratament și boală, spitalul va organiza pe 15 decembrie, un concert de colinde în incinta unității medicale, ne vom aduna în jurul bradului, iar Moș Craciun le va dărui copiilor cadouri care vor conține jucării educative, cărți, dulciuri.

Pentru ca acest proiect să aiba un final fericit, Spitalul Județean de Urgență Târgoviște derulează până pe 12 decembrie o campanie de strângere de fonduri pentru achiziționarea sau realizarea cadourilor pentru copiii internați. 

De aceea, vă rugăm pe toți cei care vreți să ajutați la realizarea acestei acțiuni caritabile, să ne sprijiniți în vederea achiziționării/realizării cadourilor pentru copii"
, se arată într-un document redactat de reprezentanții Spitalului Județean de Urgență din Târgoviște.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE