Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Moș Crăciun își amână sosirea în Târgoviște!
08.12.2017, 6:52 pm

Moș Crăciun își amână sosirea în Târgoviște, iar manifestările dedicate acestui eveniment au fost și ele amânate, pentru a respecta cele trei zile de doliu național, decretate ca urmare a trecerii la cele veșnice a Majestății Sale Regele Mihai I.

Potrivit unui comunicat al Teatrului Municipal “Tony Bulandra”, toate activitățile programate în Orășelul lui Moș Crăciun din Piața Tricolorului se mută în zilele de 18, 19, 20 decembrie. Astfel, spectacolul „În căutarea lui Moș Crăciun” din 14 decembrie, ora 17:30 se reprogramează pentru data de 17 decembrie, la aceeași oră. P

arada Sosirii lui Moș Crăciun se va muta luni, 18 decembrie, de la ora 17.30. Moș Crăciun va împărți daruri copiilor, după încheierea Paradei, dar și în 19 și 20 decembrie de la ora 17.00 . Înscrierile copiilor pentru primirea cadourilor se va face exclusiv la căsuța lui Moș Crăciun în zilele de 18, 19, 20 decembrie, începând cu ora 16:00.

“Primăria Municipiului Târgoviște și Teatrul Municipal Tony Bulandra își exprimă adânca tristețe legată de trecerea în neființă a Majestății Sale, Regele Mihai I”, se mai arată în comunicat.  

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE