Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Vremea intră într-un proces de răcire treptată
08.01.2018, 9:50 am

Meteorologii anunță o răcire treptată a vremii, în zilele următoare. Cu toate acestea, temperaturile rămân mai ridicate decât normalul perioadei, până spre finalul săptămânii. Chiar și minimele vor fi pozitive. Cerul va fi mai mult acoperit și sunt posibile ploi slabe, iar vântul va avea intensificări temporare. 

„Zilele de marți, miercuri și joi, maximele termice se vor situa, la nivelul județului Dâmbovița, în intervalul 5-8 grade Celsius. Minimele se vor situa în intervalul 0-3 grade. Norii vor fi prezenți și vor determina, chiar dacă pe alocuri, precipitații slabe sub formă de ploaie, iar la munte precipitațiile vor fi sub formă de ninsoare. Vântul, începând de marți, va prezenta intensificări temporare, până spre finalul de săptămână”, a declarat meteorologul Carmen Dima de la Minicentrul de Prognoză Meteo Pitești.

De vineri noapte, temperaturile scad tranșant, astfel ca sfârșitul de săptămână va aduce  temperaturi negative chiar și ziua. Sunt posibile și fulguieli, dar de ninsoare nu poate fi vorba până săptămâna viitoare.

“Finalul de săptămână va fi cu temperaturi normale pentru miezul iernii, astfel că maximele termice nu vor mai depăși pragul de îngheț nicăieri în județ, iar nopțile și diminețile sfârșitului de săptămână vor fi cu temperaturi de cel mult -5 grade la câmpie, pornind de la -9 grade în zona subcarpatică”, mai precizează meteorologul Carmen Dima.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE