Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Sindicaliștii de la COS Târgoviște amenință cu proteste
08.01.2018, 10:50 am

Sindicatul Valahia din cadrul COS Târgoviște va relua, la data de 24 ianuarie, acțiunile publice de protest atât în fața combinatului, cât și în fața Guvernului României. Sindicaliștii vor să determine clasa politică să găsească rapid o soluție pentru a stopa demolarea COS Târgoviște.

Potrivit unui comunicat al sindicatului, începând cu anul 2013, conducerea combinatului a cerut declanșarea procedurii insolvenței și nici după cinci ani nu există program de reorganizare. În plus, statul român nu a încasat nimic din creanțele datorate de grupul Mechel.

“Politicienii ne-au promis sprijin în modificarea cadrului legislativ existent și găsirea unei soluții de recuperare rapidă a creanțelor datorate statului în astfel de situații, precum și de salvare a unităților economice de importanță strategică pentru România si le cerem imperativ ,,să se grăbească“ , pentru că, începând cu ianuarie 2018, ,,administrarea specială” a COS Târgoviște, începe demolarea Forjei de Blocuri și Bare”, mai precizează sursa citată.

Sindicaliștii mai reclamă încălcarea legislației muncii, a legislației mediului, precum și o salarizare a majorității lucrătorilor cu minimul salariului la nivel național.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE