Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Cinci zone urbane din Târgoviște, modernizate cu fonduri europene de 7 milioane de euro!
09.01.2018, 1:41 pm

Fonduri europene, în valoare totală de 7.000.000 de euro, au fost câștigate, chiar la finalul anului trecut, de reședința județului Dâmbovița, pentru un proiect care are în vedere egalitatea de șansă, a declarat pentru Radio Minisat, viceprimarul municipiului Târgoviște, Monica Ilie.

,,O noua finanțare europeană, de data aceasta în valoare de 7.000.000 euro, a fost obținută de către administrația locală târgovișteană, prin Grupul de Actiune Locala  - Târgoviștea Egalității de Șanse. 

Este vorba de un proiect amplu care are ca scop dezvoltarea a 5 zone urbane din Târgoviște.

În acest sens, au fost câștigate printr-un proiect european, chiar în ultima zi a anului trecut, fonduri europene, în valoare de 7 milioane de euro.

Proiectul se va derula pe parcursul a trei ani.

În cadrul proiectului ,,Târgoviștea Egalității de Șanse" se vizează dezvoltarea a cinci zone urbane cum ar fi microraioanele IX, XI, cartierele Florescu, Laminorului și Prepeleac.

Se vor moderniza arterele rutiere, se vor construi noi unități de învățământ cum ar fi două creșe și o grădiniță, se vor amenaja spații de joacă și relaxare", a mai precizat viceprimarul municipiului Târgoviște, Monica Ilie.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE