Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Mireasă de împrumut, la Tony Bulandra!
10.01.2018, 12:40 pm

Premieră, în această săptămână, la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște. Vineri, are loc premiera spectacolului “Mireasă de împrumut” de A. Lindgren. Regia este asigurată de Răzvan Popa – actor și regizor, angajat al Teatrului Național din București.

“Dacă avem o mătușă înseamnă că avem și o moștenire. Dacă avem o moștenire avem și un nepot care să o primească. Rețeta e simplă, dar condițiile în care mătușa își va acorda averea sunt complicate. Cel puțin pentru tânărul Julius, nepriceput în tainele cuceririi unei viitoare logodnice, dar hotărât să „cucerească” grațiile mătușii”, se arată într-un comunicat al instituției târgoviștene. Care este deznodământul, aflați vineri, de la ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra.

În distribuție, îi veți regăsi pe Florina Cercel, Sebastian Bălășoiu, Ioana Farcaș, Cristian Olaru și Ana Maria Carablais.

“Datorită complexității jocului celor cinci actori, fiecare personaj are o dublă personalitate, de unde, bineînțeles, se nasc nenumăratele situații amuzante, cărora spectatorii nu le pot face față decât izbucnind în râs”, mai precizează sursa citată.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE