Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

În timp ce ei se ceartă, noi încercăm să încropim bugetele locale, apreciază primarul localității Pucioasa, Constantin Ana
16.01.2018, 2:55 am

Stupefacție printre liderii dâmbovițeni ai PSD după demisia premierului, Mihai Tudose. Iată ce posta, aseară, în jurul orei 23.00, pe o pagină de socializare, primarul localității Pucioasa, Constantin Ana : ,,Încerc fără succes sa găsesc cuvintele care sa descrie situația in care suntem puși noi, cei aleși din partea PSD, in aceasta perioada!

Dar nu reușesc!!! Chiar nu reușesc!

Stam cu capul plecat in fata cetatenilor, care pe bune dreptate, caută și ei răspunsuri la întrebările care ne macină pe toți și care cred ca eu, sau noi, avem răspuns la aceste întrebări!

Ei bine, nu avem răspunsuri! Ba mai mult, avem și noi multe alte întrebări!!!

In timp ce ei se cearta, habar nu am de ce, noi încercam sa încropim bugetele, ne străduim sa facem ceea ce am promis oamenilor, in condițiile in care datorită “revoluției” fiscale promovate de cei de la centru localitățile sunt ușor-ușor împinse spre faliment!!!

Nu știu pe câți din cei ce astăzi au tranșat soarta guvernului și poate a țării, sunt interesați de tragediile din cele 320 de orașe din Romania!!!

Nu știu pe câți interesează ca datorită reducerii impozitului pe venit de la 16% la 10%, datorită modului in care se impozitează in acest an cei 400 mp curți construcții, datorită reintroducerii contributiei UAT-ului, de 10% din indemnizația persoanelor cu handicap, orașele pierd sume imense, echivalente cu bugetul de dezvoltare (in cazul nostru aproximativ 3,5 milioane lei!!!)

Mai cred ca nu interesează pe nimeni faptul ca, pentru a reducere pierderile suferite, unii dintre noi au mărit taxele și impozitele locale, cu riscul de a-și supăra cetățenii (bine, cei de sus tot pe noi o sa ne critice înainte de alegeri)

Dar, ca sa încheiem mai vesel, are idee cineva peste câte luni va cere Dragnea demisia următorului Prim-ministru marca PSD?!", a mai precizat edilul-șef. 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE