Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Un copil de 13 ani a murit după ce a căzut în râul Argeș cu tot cu mașina în care se afla
21.01.2018, 1:44 pm

Pompierii dâmbovițeni de la Garda Potlogi au intervenit, ieri, în comuna Vânătorii Mici din județul Giurgiu, pentru a recupera din râul Argeș un copil de 13 ani, care căzuse odată cu mașina în care se afla. Deși asupra lui s-au efectuat manevre de resuscitare minute în șir, copilul nu a mai putut fi salvat. Acum, tatăl băiatului este cercetat pentru ucidere din culpă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu, Cristian Şuţă, a explicat pentru Agerpres condițiile în care s-a petrecut tragedia, mai ales că, inițial, în mașina care a căzut în râul Argeș se aflau fratele și tatăl victimei.

"Un bărbat în vârstă de 40 de ani din comuna Vânătorii Mici, judeţul Giurgiu se deplasa sâmbătă după-amiază cu un autoturism Dacia 1310 din satul Poiana lui Stângă, comuna Vânătorii Mici, către o lizieră de la marginea localităţii unde avea de tăiat câţiva pomi. În maşină cu el se aflau şi cei doi copii ai lui, doi băieţi minori în vârstă de 11, respectiv 13 ani. Drumul fiind unul agricol, neamenajat, din cauza condiţiilor meteo, ploaie şi noroi, nu a mai putut să înainteze cu maşina, a încercat să facă manevra de întoarcere şi atunci maşina a alunecat în pantă către râul Argeş. Bărbatul a apucat să-l arunce din maşină pe unul dintre băieţi, pe cel de 11 ani, dar pe celălalt nu a mai reuşit să-l salveze şi acesta a căzut cu maşina în apă. Bărbatul a început să fugă spre sat pentru a cere ajutor şi a anunţa autorităţile pentru că ori nu avea telefon mobil, ori îl pierduse sau se udase. A reuşit să alerteze autorităţile, la faţa locului s-a deplasat şi un echipaj de ambulanţă care, din păcate, a constatat decesul băiatul în vârstă de 13 ani", a precizat Cristian Şuţă, potrivit Agerpres.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE