Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Militarul care şi-a ucis concubina într-un coafor din Titu a fost arestat preventiv
24.01.2018, 6:59 pm

Militarul care şi-a ucis concubina într-un coafor din Titu a fost arestat preventiv.

În această după-amiază, magistraţii Tribunalului Militar au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului. Potrivit news.ro, avocatul militarului spune că acesta şi-a recunoscut fapta şi o regretă. Bărbatul urmează să fie dus în arestul Inspectoratului Județean Dâmbovița.

Fosta sa soţia spune, potrivit Digi24, că acesta era violent şi că a făcut nenumărate plângeri la poliţie împotriva lui, dar au fost luate în seamă doar după ce militarul a atacat-o cu un topor.

Reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa spun însă că pe numele bărbatului a fost făcută o singură plângere, în 2011.

"În anul 2011, la Poliţia Oraşului Titu a fost înregistrat un dosar penal pe numele celui în cauză, pentru lovire sau alte violenţe şi distrugere. S-au efectuat cercetări, părţile s-au împăcat. S-a dispus neînceperea urmăririi penale. Activităţile de cercetare penală s-au efectuat sub supravegherea şi coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari", a transmis IPJ Dâmboviţa.

Instituţia susţine, de asemenea, că tânăra decedată nu a depus nicio plângere şi nu a sesizat poliţia prin nicio modalitate cu privire la posibile agresiuni comise de bărbat.

Plutonierul este angajat al MApN din anul 2009, a transmis aseară Ministerul Apărării, precizând că în toată această perioadă el a avut un comportament normal, nefiind implicat în alte evenimente şi a trecut toate testările psihologice la care a fost supus conform normelor în vigoare. Ultima dintre aceste testări a fost efectuată în data de 19.10.2017, fiind declarat admis.

De asemenea, MApN a anunţat că militarul a fost suspendat din funcţie.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, şi-a urmărit, marţi după-amiază, concubina până la un coafor din localitatea Titu, a intrat după ea şi a înjunghiat-o. Femeia, în vârstă de 25 de ani, a fost transportată la spital, dar nu a putut fi salvată şi medicii au declarat decesul.

Militarul, originar din localitatea Lunguleţu, trăia de mai mult timp cu tânăra în concubinaj, cei doi având împreună un copil.

După comiterea faptei militarul s-a predat la Poliţie, iar cazul a fost preluat de Parchetul Militar care a deschis pe numele bărbatului un dosar penal pentru infracţiunea de omor.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE