Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Verificări ale Biroului Control Intern la Poliția Titu
25.01.2018, 3:59 pm

Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița dispune o verificare a Biroului Control Intern la Poliția Titu în urma suspiciunilor că oamenii legii nu au luat în seamă nenumăratele plângeri făcute de fosta soție a militarului arestat pentru că și-a ucis iubita într-un coafor din Titu.

“Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele sesizate în spațiul public. Verificările sunt efectuate de polițiștii Biroului Control Intern. In cazul în care vor fi constatate nereguli, vor fi dispuse măsuri în conformitate cu prevederile legale în vigoare”, arata IPJ Dâmbovița.

Fosta soţie a ucigașului spune, potrivit Digi24, că acesta era violent şi că a făcut nenumărate plângeri la poliţie împotriva lui, dar au fost luate în seamă doar după ce militarul a atacat-o cu un topor.

Reprezentanţii Poliţiei Dâmboviţa declară însă că pe numele bărbatului a fost făcută o singură plângere, în 2011, când, la Poliţia Titu, a fost întocmit un dosar penal pe numele său pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere. Cel care a depus plângerea era concubinul fostei soţii. Părţile s-au împăcat şi s-a dispus neînceperea urmăririi penale în acel dosar, a explicat IPJ Dâmboviţa.

Instituţia susţine, de asemenea, că tânăra decedată nu a depus nicio plângere şi nu a sesizat poliţia prin nicio modalitate cu privire la posibile agresiuni comise de bărbat.

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE