Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Simona Halep, ca un zid de cărămidă, apreciază organizatorii de la Australian Open!
27.01.2018, 2:57 pm

Simona Halep este puternică precum un zid de cărămidă, au apreciat organizatorii de la Australian Open!

Simona Halep a avansat în finala Australian Open 2018 după câteva meciuri istovitoare, în care sportiva a dat dovadă de mult calm și o tărie pe care nu le-a mai afișat la fel de mult până acum.

Sportiva nu a mai cedat sub presiune, ca în alte meciuri, și a reușit să se impună salvând mingi de meci și valorificându-și oportunitățile.

După un start dificil de meci, în care a fost condusă cu 3-0, Simona a revenit formidabil și a reușit să recupereze în primul set. La scorul de 4-5 în favoarea danezei, Australian Open remarcă faptul că românca a început să își intre în joc. „E ca un zid de cărămidă”, „Simona ia foc și sparge o defensivă de elită”, transmite Digi 24. 

Acest lucru a fost observat și de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a declarat că Simona Halep i-a răsturnat unele convingeri, dar și de organizatorii turneului Australian Open. Cu puțin timp înainte de finala dintre Halep și Wozniacki, Australian Open scrie că „Pentru Wozniacki, strategia este una clară: să pună în mișcare cât mai multe mingi și să o lase pe Halep să se autodistrugă. Problema este că Halep nu se mai autodistruge”.

„Pentru Simona Halep acesta este, fără îndoială, meciul carierei sale. Pentru sportivă a fost un adevărat roller coaster turneul acesta”, mai notează Australian Open.

 

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE