Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Un nou incident la coaforul din Titu unde s-a înregistrat crima de săptămâna trecută! Un bărbat, sancționat azi de poliție pentru amenințarea angajatelor salonului!
29.01.2018, 8:11 pm

Un nou incident tulbură liniștea orașului Titu după crima de la coafor, de săptămâna trecută!

Lucrătorii din cadrul Poliției Orașului Titu au întocmit azi un dosar penal pe numele unui bărbat din localitate, bănuit de comiterea infracțiunii de amenințare.

,,Din cercetări a reieșit că, în cursul acestei zile, cel în cauză ar fi pătruns în incinta unui salon de înfrumusețare din Titu și ar fi amenințat angajatele. Este vorba de același coafor unde s-a înregistrat crima de săptămâna trecută, o femeie fiind omorâtă de concubinul ei. Un bărbat le-a amenințat pe angajatele salonului pentru că nu au intervenit în momentul producerii omorului. Bărbatul care le-a amenințat pe angajatele salonului nu este rudă cu victima.", a declarat pentru RADIO MINISAT, Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

De asemenea, acesta a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică, după cum se arată într-un comunicat de presă, transmis de IPJ Dâmbovița.

Reamintim că, o femeie de 25 de ani din Titu a fost înjunghiată, săptămâna trecută, de concubinul său, în timp ce se afla într-un coafor din localitate. Potrivit Inspectoratului de Poliție Dâmbovița, femeia a fost dusă la spital, dar a decedat la scurt timp. Un elicopter SMURD fusese chemat pentru a o transporta la un spital din București.  

Concubinul, cu care avea un copil, ar fi înjunghiat-o pe fondul unor neînțelegeri. Acesta este din Lungulețu și este militar la Unitatea Militară Teiș. După incident, s-a prezentat singur la sediul Poliției Orașului Titu și a sunat la 112 în drum spre Poliție.


› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE