Non Stop Music

Emisiune
› STIRILE RADIO MINISAT

Finanțări pentru reabilitarea DJ 720D limită Prahova-Dărmănești și pod peste Ialomița, semnate astăzi de CJ Dâmbovița!
31.01.2018, 1:56 am

Consiliul Județean Dâmbovița a semnat astăzi, 30 ianuarie, ultimele două contracte de finanțare pentru obiectivele de investiții din totalul celor 21 aprobate pentru județul Dâmbovița  în cadrul celei de-a doua etape a Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL), finanțate de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Este vorba despre ,,Reabilitare și modernizare DJ 720D Limită jud. Prahova – Dărmănești”, în valoare totală de 2.797.214 lei și ,,Pod pe DJ  711E  km 3+680 peste Râul Ialomița la Ibrianu”, în valoare totală de 10.755.758 lei, după cum se arată într-un comunicat de presă, transmis de Consiliul Județean Dâmbovița.

Reamintim faptul că, prin intermediul PNDL II, Consiliul Județean Dâmbovița beneficiază de finanțare pentru 21 de investiții atât în domeniul modernizării infrastructurii rutiere – în județul Dâmbovița, cât și a realizării rețelei de alimentare cu apă și canalizare – în zona fostei unități militare de la gara din Târgoviște.

Valoarea totală a celor 21 de obiective de investiții este de 164.705.947,03 lei.       

Prin semnarea celor 21 de contracte de finanțare, Consiliul Județean Dâmbovița  acționează în vederea îndeplinirii angajamentelor asumate pentru dezvoltarea județului Dâmbovița, în sensul în care a finalizat prima etapă a demersurilor necesare realizării acestor obiective.

› Ştiri recente:
› EVENIMENTE RECOMANDATE